Herenkapper Vlaardingen

Welkom bij de herenkapper in Vlaardingen!

Een goede herenkapper in Vlaardingen waar mannen op een uitstekende manier geknipt worden. Dat beeld past goed bij ‘t Haarlokkertje. Wij zijn dan ook echt gespecialiseerd in mannenkapsels. Wij zijn een moderne kapper waarbij de nieuwste trends centraal staan. U kunt hier dus terecht voor een trendy kapsel of wanneer u liever voor de hipste look gaat, is dit bij ons ook geen probleem. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon en helpen u met het uitzoeken van de gewenste look.

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende herenkapper, waar u geknipt wordt voor een goede prijs, dan moet u zeker bij ‘t Haarlokkertje zijn. U kunt eenvoudig via de website of telefonisch een afspraak maken. Wij zullen u dan van harte welkom heten en zorgen ervoor dat u met een glimlach de deur uitloopt. Wij staan er dan ook om bekend de laatste trendy kapsels te kunnen knippen. Niet alleen heren kunnen hier terecht, natuurlijk zijn de dames ook welkom. U kunt zelfs voor het hele gezin een afspraak maken.

Herenkapper Vlaardingen

Altijd op de hoogte van de laatste haartrends

Natuurlijk zijn wij bij het ‘t Haarlokkertje op de hoogte van de laatste trends op gebied van haarmode. U hoeft dus niet meer verder te zoeken voor een goede herenkapper in Vlaardingen. Niet alleen in de mode verandert er jaarlijks veel, hetzelfde geldt voor haartrends. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer dan bij ons en wij zullen u hier alles over vertellen.

   Contact