Kapper Maasland

Maak kennis met de kapper nabij Maasland

Bent u op zoek naar een goede en vooral goedkope kapper nabij Maasland, dan bent u hier aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor een trendy nieuw kapsel of het bijwerken van uw huidige model. Ongeacht wat uw wensen zijn, wij zullen ervoor zorgen dat u weer stralend de deur uitloopt. Onze kappers worden dan ook regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste trends. Dus wanneer u ergens een mooi kapsel gezien heeft, in een tijdschrift bijvoorbeeld, vraag aan onze medewerkers of zij dit kunnen realiseren. U kunt hier namelijk alle nieuwe kapsels laten knippen.

Kapper MaaslandWij volgen zelf ook de nieuwste haartrends, dit allemaal voor u

Indien u een kapsel wilt hebben dat bij u past, vraag dan gerust om advies bij de kapper nabij Maasland. Doordat wij al jarenlange ervaring hebben, kunnen we altijd iets vinden dat u aanspreekt. Een nieuw, trendy kapsel is misschien een hele stap. Maar soms moet u er gewoon vertrouwen in hebben en iets nieuws aandurven. Bij ‘t Haarlokkertje bent u in ieder geval verzekerd van een goede knipbeurt, ook al gaat het alleen maar om het knippen van de zijkanten.

Wij heten u graag welkom in onze kapsalon

Zowel heren als dames kunnen bij ons terecht. Misschien heeft u binnenkort wel een bruiloft of een andere aangelegenheid waarbij u er netjes bij moet lopen. Hier bij ‘t Haarlokkertje gaan wij ervoor zorgen dat u er perfect bijloopt. Wij zijn dan ook niet zo maar een kapper nabij Maasland. Wij staan bekend om onze kwaliteit in knipbeurten en het hanteren van lage prijzen. Dus maak vandaag nog een afspraak en kom langs.

   Contact