Kapper Schiedam

Kapper nabij Schiedam

Wanneer u op zoek bent naar een goede en vooral betrouwbare kapper in of nabij Schiedam, dan bent u hier aan het juiste adres. Haren knippen voor een lage prijs en vervolgens de klant met een glimlach de deur uit laten lopen, is waar wij bij ‘t Haarlokkertje naar streven. Vandaar dat wij u altijd vriendelijk verwelkomen en u de garantie geven kwaliteitswerk te leveren. Wij zijn ons bewust van de laatste haartrends, dus vraag hier dan ook gerust naar. Zo loopt u er snel weer netjes bij!

Kapper SchiedamEen goedkope kapper nabij Schiedam voor alle leeftijden

Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken. Wanneer u dit liever telefonisch doet, is dit natuurlijk ook geen probleem. Hier krijgt u de garantie dat uw haren perfect geknipt worden. Natuurlijk bespreken wij van te voren wat uw wensen zijn. Indien u eens iets anders wilt proberen, vraag dan aan één van onze kapsters wat de laatste trends zijn op gebied van haarmode. Bij deze kapper nabij Schiedam volgen wij nauw de laatste ontwikkelingen zodat wij u kunnen adviseren over trendy kapsels.

Het gaan naar een kapper moet ontspannend zijn

Dit is dan ook waar wij voor gaan: u een ontspannen gevoel geven. Natuurlijk zorgen wij er verder nog voor dat uw haren netjes geknipt worden. En dat ook nog eens voor een lage prijs. Zowel mannen als dames zijn hier welkom en wij kunnen elk model voor u knippen. Of u nou een compleet nieuw kapsel wilt hebben, of enkel uw kapsel wilt laten bijwerken, u bent bij ons, ‘t Haarlokkertje, altijd van harte welkom.

   Contact