Kapper Vlaardingen centrum

Bezoek de kapper in Vlaardingen centrum!

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u geen tijd heeft om naar de kapper te gaan. Gelukkig hanteren wij als kapper in Vlaardingen centrum ruime openingstijden. Natuurlijk zijn zowel dames en heren hier welkom. Dus bent u op zoek naar een trendy kapsel, dan kunt u gerust een afspraak bij ons maken. Daarnaast geven wij ook altijd advies aan onze klanten. Vooral omdat wij de laatste trends volgen kunnen wij u goed informeren. Wanneer u tevreden bent over uw huidige kapsel is dit natuurlijk ook geen probleem, dan knippen wij alles keurig bij. Onze kappers volgen regelmatig bijscholingscursussen om de nieuwste technieken toe te kunnen passen.

Kapper Vlaardingen centrumEen kapsalon die bij u past

De kapper in Vlaardingen centrum is een professionele en klantvriendelijke kapsalon. Zoals gezegd volgen alle kappers hier cursussen zodat u altijd netjes geknipt wordt. U hoeft dan ook niet perse een afspraak van te voren te maken. Dit is natuurlijk wel handig, omdat u dan vaak direct aan de beurt bent. Vooral wanneer u haast heeft, is dit aan te raden. Verder zullen wij ervoor zorgen dat u met een nieuwe coupe de door uitgaat.

Een afspraak is zo gemaakt

Wanneer u dus een kapper in Vlaardingen in het centrum zoekt, kunt u via onze website een afspraak maken. Natuurlijk kan dit ook telefonisch. Wij bij ‘t Haarlokkertje zorgen ervoor dat de mensen in uw omgeving weer op zullen kijken naar uw kapsel. Tot slot kunt u bij ons ten alle tijden scherpe prijzen verwachten! Graag tot ziens.

   Contact