Kapsalon Schiedam

Maak kennis met de kapsalon nabij Schiedam

Een goede kapsalon is dichterbij dan u denkt. Wij zijn namelijk een uitstekende dames- en herenkapsalon nabij Schiedam. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elk gewenst model voor u knippen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw haren te laten knippen bij ‘t Haarlokkertje. Het maakt dan ook niet uit of u op een kantoor of als stratenmaker werkt, uw haren moeten er natuurlijk wel netjes en verzorgd uitzien. Wij kunnen hier dan ook eenvoudig voor zorgen. De enige stap die u zelf moet zetten is het maken van een afspraak. Maar natuurlijk kunt u ook altijd zonder afspraak bij ons terecht. In dit geval is de enige moeite die u ervoor moet nemen, ons te bezoeken.

Kapsalon SchiedamDeze kapsalon in de buurt van Schiedam is altijd op de hoogte van de laatste haartrends

Niet alleen dames willen er tegenwoordig uiterst verzorgt bij lopen, hetzelfde geldt voor mannen. Vandaar dat iedereen bij ‘t Haarlokkertje van harte welkom is. Wij zijn dan ook een bekende kapsalon nabij Schiedam. Al vele tevreden klanten gingen u voor! Iedereen kan hier dan ook een goede knipbeurt verwachten en dat ook nog eens tegen een goede prijs. Onze kappers zijn op de hoogte van de laatste technieken en haartrends, dus vraag er dan ook gerust naar. Soms is het gewoon noodzakelijk eens iets anders te proberen. Door een mooi kapsel voelt men zich een stuk zelfverzekerder. Wij willen hier u dan ook graag bij helpen.

Een afspraak is snel gemaakt

Wij zullen altijd klaarstaan voor u in onze kapsalon nabij Schiedam. Het is natuurlijk wel gemakkelijk als u van te voren even belt om een afspraak te maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat er een lege stoel voor u klaar staat, zodat u direct aan de beurt bent. Eenmaal in de stoel kunt u vertellen hoe uw kapsel eruit moet komen te zien. Dus maak vandaag nog een afspraak en wij zullen voor u klaar staan!

   Contact